okładka

Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu

Gertig, Henryk

Rok wydania: cop. 2007.

Higiena, Żywność, Odżywianie higiena podręcznik akademicki., Żywność podręcznik akademicki., Podręczniki akademickie

dostępne:

1 z 1

Autor
Gertig, Henryk
Tytuł
Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu
ISBN
978-83-200-3603-9
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Lekarskie PZWL,
Rok wydania
cop. 2007.
Numer wydania
Wyd. 1, dodruk
Objętość
464, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
613.2(075.8)
Hasła przedmiotowe
Higiena
Żywność
Odżywianie higiena podręcznik akademicki.
Żywność podręcznik akademicki.
Podręczniki akademickie
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 448-451. Indeks.
Link
http://83.17.188.166/ALEPH/-/ext-direct?base=DBP01&doc_number=000136085
020
%a 9788320036039
080
%a 613.2(075.8)
100
%a Gertig, Henryk
245
%a Bromatologia : %b zarys nauki o żywności i żywieniu /
250
%a Wyd. 1, dodruk
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Lekarskie PZWL, %c cop. 2007.
300
%a 464, [1] s. : %b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. 448-451. Indeks.
650
%a Higiena
650
%a Żywność
650
%a Odżywianie %v podręcznik akademicki. %x higiena
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki.
655
%a Podręczniki akademickie
856
%u http://83.17.188.166/ALEPH/-/ext-direct?base=DBP01&doc_number=000136085
920
%a 978-83-200-3603-9

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 4046
Sygnatura: 61
Status: Do czytelni